Gåvokort efter säsong

Ett bra tips i valet av gåvokort är att välja gåvokort efter säsong. Gåvokort som har produkter som plädar, doftljus, ljuslyktor och köksartiklar passar fint inför hösten och vintern, som julklapp eller efter en lyckad affär som gått i lås under hösten. Dessa produkter passar förmodligen sämre på sommaren. Du håller säkert med om att ett par snygga sportkläder från Craft eller ett set med takeaway-kaffemuggar passar bättre som gåva under och inför sommarsäsongen. Det är ju alltid roligare att få en gåva som man direkt kan börja använda eller und3703145222_428db0fdbc_zerhållas av, istället för att behöva vänta med att använda de fina barbequebesticken tills att sommaren är på väg ett halvår senare.

Hos de flesta leverantörer anpassas produkterna efter säsong och det finns ofta flera olika gåvokort att välja mellan som är särskilt anpassade till jul och sommar. En del leverantörer byter ut och uppdaterar sortimentet allteftersom tiden går och årstiderna växlar, så att mottagaren oavsett när under året den väljer att läsa ut sin gåva ska hitta något som känns passande. Tiden för hur länge det går att lösa in sitt kort varierar från leverantör till leverantör, men de flesta går att lösa in upp till året efter det att gåvokortet delats ut. På så sätt kan den som vill också spara lite på sin gåva. För den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Eftersom sortimentet uppdateras efter säsong kan den tålmodige vänta tills favoritsäsongen kommer för att klicka hem en gåva som kommer bra till användning särskilt under denna tid på året. För vinterälskaren är det tvärtom en fördel att vänta tills vintersäsongen är igång och produkterna anpassas efter vad som kan tänkas vara till användning under denna tid. En del produkter finns dock i en begränsad upplaga och när dessa är slut ersätts produkten med något annat. Så mottagaren kan helt välja själv – att ha is i magen och vänta eller slå till direkt. Det blir ett spännande moment i sig.