Ge bort ett Gåvokort

Vi har dem alla. Eller iallafall någon eller några utav dem. Det handlar såklart om muggen med företagsloggan, ljuslyktan som står undangömd i ett skåp, pocketboken som lagts till högen av böcker att läsa under semestern, den udda handduken eller den dammsamlande pläden. Den välmenande julklappen, sommargåvan eller symbolen för ett väl genomfört arbete. Det är gåvan för visad uppskattning för dig som kund eller som medarbetare. I fikarummet är årets gåva en snackis och i kudownload (74)ndkretsen likaså, och du kan bli hjälte eller sågad vid fotknölarna.

I mångfalden hos företaget eller i kundkretsen kommer några verkligen att bli glatt överraskade och uppskatta gåvan. Några kommer att få användning av pläden varje mörk vinterkväll, till favoritserien med händerna slutna runt en rykande tekopp. Några kommer att tänka att de klarade sig lika bra utan eftersom att de redan har så många plädar att man snart inte kan se soffan under dem. En annan grupp kommer rent av att tycka att det var totalt bortkastade pengar och undra om detta var tacken för allt slit och flit. Att välja ut en perfekt produkt som alla uppskattar är omöjligt. Nästan.

Som företagsledare eller personalansvarig vill du såklart att både medarbetare och kunder ska känna din uppskattning för deras arbete och lojalitet. Ett sätt att visa detta är genom en julklapp, sommargåva eller en avslutningsgåva för ett lyckat projekt. I valet av gåva vrider och vänder du på alternativen för att hitta något som alla, eller iallafall de flesta, blir glada av. Men hur du än resonerar, kommer på fiffiga alternativ eller innovativa ideér, vet du innerst inne att det inte riktigt kommer att falla alla i smaken. Men det är enklare än du tror. Med Gåvokortet kan var och en av kunderna eller medarbetarna välja en produkt efter eget tycke och smak. Gåvokortet är en perfekt gåva och något som alla uppskattar, något som alla kommer att ha glädje av på ett eller annat sätt och kommer att känna omtanke av. Det är enkelt att beställa och väldigt bra och förmånliga priser.