New Waves Joyful Giftcard Gåvokort

New Waves Joyful Giftcard Gåvokort innehåller varumärken så som Orrefors Kosta Boda, Craft, Sagaform, Seger och PROJOB och har många olika kategorier att välja mellan. Det finns två typer av Gåvokort att välja mellan hos denna leverantör. Det som skiljer5ea4fcc0c7b3ff11b0159562e73e674e korten åt är naturligtvis priset och utbudet av produkter.

Med gåvokort 220 kan mottagaren välja mellan ett stort utbud av produkter. För den som är intresserad av inredning finns gåvor från Sagaform, Lord Nelson, samt tidningsprenumerationer som inspirerar och ger kreativa ideér till hemmet för att nämna något. För amatörkocken finns produkter från Kosta Boda, Sagaform och Queen Anne, vilka alla har välkända produkter både för köket, tillagningen och dukningen. För den som tycker om en aktiv livsstil kommer produkter från Casall, Craft eller Cottover väl till pass. Detta och mycket mer finns alltså att välja mellan under de sju olika kategorier som är; badrum och kök, fritid, inredning, media och elektronik, smycken, sport och friskvård samt välgörenhet.

Med Gåvokortet 360 ökar utbudet av produkter och här kan även den mest kräsna av kunder eller medarbetare hitta produkter för sin smak. Mottagaren kan välja mellan gåvor som exklusiva varor från Kosta Linnewäferi och Orrefors Jernverk. För den som har en kärlek för vackra accessoarer finns bland annat smycken från Edblad och trendiga solglasögon från Prestige att unna sig själv. För den som har en aktiv livsstil kommer en värmande dunväst för vinterns utomhusaktiviteter eller träningskläder från Craft att vara en uppskattad present som kommer att användas väl. För den som hellre vill att någon som är mer behövande ska få användning av gåvan finns alternativet att skänka din gåva till en välgörenhetsorganisation eller en frivilligorganisation. Även för detta kort finns det många produkter under de sju olika kategorierna; badrum och kök, fritid, inredning, media och elektronik, smycken, sport och friskvård samt välgörenhet.