Nya Profilkläder!

Nu har vi på Zambesi handlat nya profilkläder med tryck! Vi var ute efter lite nya fräscha profilkläder efter att ha gått i samma gamla trasor under flera säsonger.

Det vi behövde var jackor, sweatshirts och t-shirts och så la vi till lite snygga mössor. Vi valde att anlita en ny leverantör då vi inte var så nöjda med den gamla som var seg i svar och leverans.

Nu testade vi ist att söka på nätet efter profilkläder och hittade då leverantören tsreklam! De hade ett stort sortiment av alla olika profilplagg vi var ute efter och det gick lätt att söka fram och hitta det vi var ute efter på hemsidan.

Viktigt med tydliga priser på profilkläder

Vi hittade bra varianter i alla de delar vi var ute efter till VÄLDIGT bra priser som syntes tydligt på deras hemsida.
profilkläder
Vi skickade sedan in en förfrågan och fick snabbt svar med skisser på hur våra kläder med tryck skulle bli, väldigt enkelt, smidigt och framförallt tydligt!

Kläderna kom ca 3 veckor efter order och det var med spänning vi öppnade lådorna, allt såg… *TRUMVIRVEL* superbra ut! Vi är riktigt, riktigt nöjda med kvalité på både kläder och tryck!

Vår rekommendation är

För er som funderar på att handla profilkläder med tryck kan vi varmt rekommendera tsreklam, ni finner dem online på: www.tsreklam.se

Vi kommer använda dem för alla våra profilbehov framöver, även andra produkter så som tygpåsar och giveaways!

tsreklam.se verkar kunna lösa de flesta behov av profilering, så som utomhusskyltning, beachflaggor, bilfoliering med mera. Perfekt att kunna vända sig till EN leverantör istället för 3-4 stycken och hålla alla bollar i luften samtidigt.

Profilkläder vår enda marknadsföring

Kläder med tryck är faktiskt vår enda form av marknadsföring nu för tiden, vi har helt enkelt inte riktigt tid att lägga på annan form, till exempel att ordna med reklam i tidning eller på internet.

Det är då väldigt smidigt att när vi beställer arbetskläder få dem med tryck som sedan genererar pr när vi är ute på uppdrag!