Sveriges största Gåvokort

Sveriges största Gåvokort är Leif Mannerströms Gåvokort. Det innehåller fullt med köksutrustning av bra kvalité av stjärnkockens kräsna urval. Bara de bästa produkter är bra nog. Har du matlagningsintresserade medarbetare? Eller vill du istället ge dina kunder uppskattning för deras lojalitet och hängivenhet så kan detta göras exempelvis med köksutrustning från Leif Mannerström. De kommer att påminnas om företagets generositet varje gång de lagar mat, kanske rent av en gång per dag! När sedan helgens middagsgäster berömmer maten med superlativ kan kundennwvtyvzc_s skryta om den inspirerande kokboken av Leif Mannerström som denne fick som plusgåva till gåvokortet av företaget.

Produkterna som finns att välja mellan håller som sagt högsta kvalitet och kommer att göra även den mest kräsna kocken nöjd med råge. Bland produkterna för tillagning av din paradrätt finns exempelvis den klassiska gourmetstekpannan, som är en kvalitetsstekpanna av hösta kvalitet. Med denna är det näst intill omöjligt att misslyckas med stekytan. Nu kan du även tillaga sås som Mannerström själv. För detta ändamål finns nämligen Mannerströms såskastrull.

För middagsbjudningen finns såväl bestick i serveringsset, dessertset, ölglas och vackra vattenglas. Med dessa produkter är det lätt att få dukningen att se lyxig och elegant ut. För sommarsäsongen finns ett set med grillbestick eller barbequespett för grillfesten, samt en magisk duk som är lika elegant som en linneduk men som genom ett trollslag trollar bort fläckar du trodde skulle vara omöjliga att få bort.

En riktig kock kräver sin kniv och här finns flera att välja mellan. Två exempel är Mannerströms japanska kockkniv och Manneströms kockkniv. Knivbladen är av högsta kvalitet och satinpolerade och slipade för bästa skärpa. Bland utbudet finns också brödkniv, laxkniv och filékniv. Lika viktigt att ha en högklassig kniv är att förvara och ta hand om dem väl. Därför finns också knivblock i bambu som är både elegant förvaring och något som förlänger knivarnas livslängd avsevärt.